Blog Brunei, Rondreizen Brunei

Het Sultanaat Brunei ligt op het eiland Borneo aan de Zuid-Chinese Zee. Brunei is omgeven door het water van de Zuid-Chinese Zee en heeft veel bezienswaardigheden. Het grootste deel van het eiland bestaat uit ongerept regenwoud, dat het pronkstuk van deze plaats is. Brunei wordt beschouwd als het juweel van Borneo. Brunei wordt in twee delen gesplitst door de staat Sarawak in Maleisië. Brunei is een van de rijkste landen ter wereld en staat bekend om de extravagante levensstijl van zijn sultan. In de staat Brunei kunt u vele fantastische attracties bezoeken.

De hoofdstad Badar Seri Begawan bezit vele architectonische hoogstandjes van de moderne tijd. In de rest van de staat zult u echter geen grote veranderingen zien. Enkele van de belangrijke plaatsen waar u naartoe kunt gaan zijn de Omar Ali Saifuddien Moskee, Kamung Ayer, het Istana Nurul en Taman Persiarian Dauman en Yayasan Sultan Haji Hassanal Bolkiah Foundation Complex. Al deze bestemmingen zijn van groot belang geweest voor toeristen in de wereld. Elke bestemming zou niet langer een favoriet van bezoekers zijn als ze niet voorzien zijn van goede accommodatie.

Echter, Brunei geeft je nooit enige reden voor het indienen van een klacht in dit opzicht. Er zijn fantastische hotels in verschillende delen van Brunei. En ze zijn allemaal zeer goed uitgerust met de nieuwste voorzieningen. Brunei hotel en Sheraton Utama hotel zijn enkele van de beroemde namen in de lijst van Brunei hotels.

Products You May Like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *